Telefon: 86 64 52 44

Fax: 86 64 54 98​

​​Handicapkørsel og buskørsel

​Vi tilbyder næsten alle former for buskørsel og specialkørsel som for eksempel handicapkørsel. Vi kører med andre ord alle lige fra børnehavebørn til pensionister, og det kan være handicapkørsel, skolekørsel og firmakørsel.

Vi kører handicapkørsel og buskørsel i hele landet

Vi tilbyder bus- og handicapkørsel i hele landet, men vi kører også bus i udlandet lige fra Norge i nord til Spanien i syd, samt England og Skotland i vest, og Rusland i øst. Vi har også gode kontakter til hoteller i hovedstaden og flere andre steder. Vi har endvidere aftaler med supermarkeder i Tyskland.

Vores speciale er især en- og flerdagsture i Danmark, og vi kan tilbyde både små og store liftbusser ved handicapkørsel og pensionistkørsel. Vi kan desuden indsætte borde i nogle af busserne. Vi samarbejder endvidere med mange andre vognmænd, således der ikke er opgaver, som er for små eller for store.

Vi kører for blandt andet Viborg Kommune, Midttrafik, Handicapordning, Falck og Topdanmark samt en række andre virksomheder, institutioner og private kunder. Disse opgaver kan være skolekørsel, lægekørsel, speciallægekørsel, sygetransport, handicapkørsel med eller uden kørestol, en hurtig tur til lufthavnen eller en mindre pakke til og fra et firma. Vi kan i det hele taget klare alle opgaver.


Kontakt os for at få en pris på handicapkørsel

Du kan kort sagt kontakte os hos Mønsted Turistbusser, hvis du skal bruge handicapkørsel i Viborg, Randers og Aalborg, eller anden buskørsel her i landet eller i Europa. Du kan ringe til os telefon 86 64 52 44, eller du kan skrive til ​info@brochnersbiler.dk.

FØLG MED PÅ

FACEBOOK​

Du er velkommen til at gå ind og "like" vores facebook-side, hvor du også kan finde de seneste nyheder fra os.​

HVEM ER VI?

Mønsted Turistbusser

CVR: 69287115

KONTAKT OS

FIND VEJ

Fuglevænget 22

8800 Viborg

FÅ TILBUD

Ring på telefon: 86 64 52 44